Kan jeg bruke elsykkelen om vinteren?

Kan jeg bruke elsykkelen om vinteren?

Ved bruk av din HR Electric-sykkel om vinteren er det svært viktig at renhold, vedlikehold og oppbevaring av sykkel blir gjennomført på en skikkelig måte. Vintersykling sliter ekstremt mye på sykkelens deler og komponenter, og det er ferdig viktig å ta vare på sykkelen for at holdbarheten ikke skal reduseres drastisk. Shimano anbefaler at sykkelen ikke brukes i kaldere temperatur enn minus 10 grader celsius, og ikke varmere enn 50 grader celsius.

 

Kan elsykkelen brukes om vinteren? Svaret er JA!

Vedlikehold på vinterstid

Spyl sykkelen med en svak vannstråle (unngå høytrykkspyling), deretter vask over sykkel med svamp og vann for å fjerne saltbelegget som danner seg på sykkelen. Kjedet bør renses etter hver vask (tørl av den overflødige oljen med papir eller et tøystykke). Vi anbefaler deg å kontakte din lokale HR Electric-forhandler på våren for å få utført en stor service på din elsykkel uavhengig av om du har brukt sykkelen gjennom vinteren eller ikke, slik at sykkelen fungerer som den skal før en ny sesong begynner

Vinterlagring

Vi anbefaler at du oppbevarer din HR Electric-sykkel tørt i bod eller en kjeller, og at du lader opp batteriet før du setter sykkelen bort til vinteren.

God vintersykling!

 

Leverandør av Elsykkelglis. Med utspring i Hard Rocx-sykler introduseres HR Electric.

Copyright © 2010-2018 | Utviklet av: Sveum AS